Menu

Przystawki
Przystawka Szefa kuchni 25 PLN
Bruschetta z pomidorami i bazylią 15 PLN
Tatar wołowy podany z wędzonym żółtkiem 35 PLN
Sałata z kurczakiem, grzankami i sosem miodowo-musztardowym 28 PLN
Sałatka z pieczonym burakiem, pestkami dyni i fetą 25 PLN
Domowe pierożki cielęce w klarowanym maśle szałwiowym 25 PLN
Krewetki z ogonkami w sosie curry z pistacjami 49 PLN
Armeńskie carpaccio 30 PLN
Zupy
Zupa Szefa 15 PLN
Vichyssoise zupa kuchni francuskiej na bazie porów z mięsem mielonym 15 PLN
Rosół z kołudnami 15 PLN
Makarony
Tagliatelle własnego wyrobu z kurkami na bazie sosu śmietanowego 35 PLN
Tagliatelle własnego wyrobu z sosem arrabiata, oliwki, bazylia. Na ostro lub łagodnie 28 PLN
Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino 30 PLN
Dania mięsne / ryby
Danie Szefa kuchni 39 PLN
Polędwica wołowa z pomidorkami grillowanymi na gałązce, frytki stekowe 69 PLN
Sznycel wiedeński z cielęciny z cytryną , młode ziemniaki, blanszowane warzywa z masełkiem 49 PLN
Noga kaczki confit z żurawiną, ziemniakami francuskimi i karmelizowanym jabłkiem 45 PLN
Łosoś w sosie cytrusowym z czarnym ryżem, pieczone marchewki z groszkiem cukrowym 49 PLN
Obiadokolacja - 44 PLN
Starter
Zupa
Danie główne
Deser
W godz. 17.00 do 20.00
Desery
Deser Szefa kuchni 15 PLN
Mini Pavlova z kremem mascarpone, białą czekoladą i owocami 15 PLN
Sernik limonkowy na zimno 16 PLN
Sorbet własnego wyrobu 12 PLN
Menu dla najmłodszych
Rosół/Pomidorowa/makaron własnego wyrobu 9 PLN
Pulpeciki drobiowe/puree/marchewka z groszkiem 16 PLN
Spaghetti bolońskie 16 PLN
Pucharek lodowy z owocami 9 PLN

Restauracja czynna od 12.00 do 22.00
Zamówienia przyjmowane są do godziny 21.45

 

*** Jeśli jest możliwość, naszym Gościom przygotujemy danie na życzenie.
***Zapytaj kelnera o listę alergenów

 

INFORMUJEMY, ŻE ZGODNIE Z ROZPORZĄDZENIEM Z DNIA 13 GRUDNIA 2014 R. UE (EU, FIC) W NASZEJ KARCIE MENU ZNAJDUJĄ SIĘ SKŁADNIKI, KTÓRE ZAWIERAJĄ ALERGENY. SZCZEGÓŁOWA LISTA PRODUKTÓW DOSTĘPNA JEST DO WGLĄDU U OBSŁUGI RESTAURACJI.
Zapraszamy !!!