Wesela

Restauracja Stylowa w Hotelu Europejskim zaprasza do organizacji imprez okolicznościowych i zapoznania się z naszą ofertą:

 

Przyjęcia Weselne

 

Z wyjątkową pasją organizujemy przyjęcia weselne, dbając o to, by ta noc była dla Nowożeńców niezapomnianym przeżyciem. Bogato zastawione stoły, wyśmienite jedzenie i elegancki wystrój, dopełnią całość przyjęcia. Organizujemy wesela do 150 osób oferując Państwu nową klimatyzowaną salę o wysokim standardzie. Jedną z najładniejszych sal balowych w Radomiu i okolicy, wykwintne menu i profesjonalną obsługę spełniającą wszystkie Państwa życzenia. Nasz Szef Kuchni stworzył kilka propozycji menu, dzięki czemu będziecie mogli Państwo wybrać te dania, które zachwycą nie tylko Was, ale i Waszych gości. Będzie nam bardzo miło, jeśli przy organizacji przyjęcia weselnego skorzystają Państwo z naszego doświadczenia. Zadowolenie Klientów potwierdza to, że organizujemy naprawdę niezapomniane wesela.

Jesteśmy otwarci na Państwa sugestie i pomysły. Zadbamy o to, aby zorganizowane u nas przyjęcie było niezapomnianym wrażeniem dla Państwa i Waszych gości. Proponujemy wyborne menu składające się ze specjałów kuchni polskiej i europejskiej. Każda oferta przygotowywana jest z wyjątkową troską, biorąc pod uwagę indywidualne oczekiwania naszych Gości.

Zapraszamy do zapoznania sie z naszą ofertą i wolnymi terminami.

Pakiet GOLD

  • Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem naszego wypieku i solą
  • Powitalny Toast lampką wina musującego dla gości weselnych
  • Obiad dwudaniowy zakończony deserem
  • 3 dania gorące serwowane do wyboru o godzinie 22.00 ; 24.00 ; 2.00 (podane godziny są przykładowe)
  • Przekąski zimne do wyboru : 5 przystawek i 2 sałatki
  • Dwa rodzaje pieczywa
  • Bufet z ciastami
  • Bufet z owocami
  • Napoje bez ograniczeń : kawa, herbata, woda i napoje niegazowane
  • Profesjonalny serwis kelnerski
  • Apartament dla Nowożeńców na noc poślubną
  • Specjalna cena za nocleg dla gości weselnych
  • Scena dla zespołu
  • Pokrowce na krzesła
  • Dzieci poniżej 4ego roku życia bezpłatnie
  • Dzieci do 10ego roku życia ½ ceny
  • Do dyspozycji gości patio hotelowe

Cena 200 pln/os. (minimum 80 osób)

Dodatkowo płatne:

  • Animator dla dzieci
  • Tort weselny
  • Napoje gazowane (butelki szklane 330ml ) 3 pln/sztuka
  • Alkohol w specjalnych cenach lub korkowe 10 pln/os.
  • Stół wiejski
  • Stół rybny/sushi

Menu

Menu serwowane (2 – daniowe + deser)

Zupa ( Jedna do wyboru)

  • Rosół z kluseczkami francuskimi, marchewką i natką pietruszki
  • Flaki po warszawsku
  • Krem z białych warzyw z grzankami

Danie główne ( jedno do wyboru)

  • Kotlet schabowy smażony z kością na smalcu, młodymi ziemniakami i kapustą duszoną w pomidorach
  • Zrazy z karkówki faszerowane cebulą, ogórkiem i boczkiem, kaszą gryczaną i sosem własnym
  • Sznycel z kurczaka z ziemniakami z wody i glazurowaną marchewką

Deser ( jeden do wyboru)

  • Lody z polewą owocową
  • Mus czekoladowy z sosem z czarnej porzeczki

Drugie danie ciepłe (jedno do wyboru)

  • Pieczony schab w sosie śliwkowym, kluskami śląskimi i sałatką z ogórka
  • Kotlet devolay z kurczaka, talarkami ziemniaczanymi, marchewką duszoną z masłem i zielonym groszkiem

Trzecie danie ciepłe (jedno do wyboru)

  • Beef stroganoff z kluskami kładzionymi i natką pietruszki
  • Pierogi wołowe z chrupiącą cebulką

Czwarte danie ciepłe ( jedno do wyboru)

  • Barszcz czerwony na domowym zakwasie z mięsnym pasztecikiem
  • Gęsta zupa gulaszowa z mięsem i warzywami

Sałatki ( dwie do wyboru )

  • Sałata cesar
  • Caprese z pomidorami i mozzarellą
  • Szpinak z grillowanymi warzywami i kaszą kus kus
  • Sałata dębowa z suszonymi pomidorami i prażonymi pestkami dyni
  • Polska sałatka jarzynowa

Przystawki wege (jedno do wyboru )

  • Jajka faszerowane ze szczypiorkiem
  • Carpaccio z czerwonego buraka, rukolą i pestkami słonecznika
  • Bliny ze śmietaną i czerwoną cebulą
  • Grillowana cukinia z serem pleśniowym

Przystawki rybne (jedno do wyboru )

  • Ryba po grecku
  • Śledz po kaszubsku
  • Pstrąg tęczowy w galarecie
  • Śledź marynowany w czarnym bzu

Przystawki mięsne ( trzy do wyboru )

  • Szaszłyk drobiowy z sosem czosnkowym
  • Roladka z tortilli nadziewana mięsem mielonym, sosem pomidorowym rukolą i parmezanem
  • Talerz wędlin
  • Mięsa pieczone : schab, karkówka, boczek
  • Pasztet z wątróbki drobiowej z musem malinowym i grzankami
  • Skrzydełka w panierce i sosem orientalnym
  • Paski z piersi kurczaka w cieście tempura

*Na życzenie nasz Szef Kuchni zmodyfikuje lub przygotuje ofertę wedle indywidualnych preferencji.

Pakiet PLATINIUM

  • Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem naszego wypieku i solą
  • Powitalny Toast lampką wina musującego dla gości weselnych
  • Obiad dwudaniowy zakończony deserem
  • 3 dania gorące serwowane do wyboru o godzinie 22.00 ; 24.00 ; 2.00 (podane godziny są przykładowe)
  • Przekąski zimne do wyboru : 8 przystawek i 2 sałatki
  • Dwa rodzaje pieczywa
  • Bufet z ciastami
  • Bufet z owocami
  • Napoje bez ograniczeń : kawa, herbata, woda i napoje niegazowane
  • Napoje gazowane bez ograniczeń (butelki szklane 330ml )
  • Profesjonalny serwis kelnerski
  • Brak korkowego
  • Apartament dla Nowożeńców na noc poślubną
  • Specjalna cena za nocleg dla wszystkich gości weselnych
  • Scena dla zespołu
  • Pokrowce na krzesła
  • Dzieci poniżej 4go roku życia bezpłatnie
  • Dzieci do 10ego roku życia ½ ceny
  • Do dyspozycji gości patio hotelowe

Cena 250 pln/os. (minimum 80 osób)

Dodatkowo płatne:

  • Animator dla dzieci
  • Tort weselny
  • Alkohol w specjalnych cenach
  • Stół wiejski
  • Stół rybny/sushi

Menu

Menu serwowane (2 – daniowe + deser)

Zupa ( Dwie do wyboru po 60% ilości gości)

  • Rosół z kluseczkami francuskimi i marchewką
  • Flaki po warszawsku
  • Żurek na suszonych borowikach
  • Grzybowa z łazankami
  • Krem z białych warzyw z grzankami

Danie główne ( jedno do wyboru)

  • Noga kaczki confit z żurawiną duszoną w czerwonym winie oraz smażonymi talarkami w ziołach
  • Grillowana pierś z kurczaka z ziemniakami puree, mizerią z ogórków i rzodkiewki
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie pieczarkowym, gratin z ziemniaka i szpinak blanszowany

Deser ( Jeden do wyboru)

  • Ciasto czekoladowe „chmurka” z bitą śmietaną i żółtym sosem
  • Rafaello z musem mango i nasionami chia
  • Mus czekoladowy z polewą owocową

Drugie danie ciepłe ( jedno do wyboru)

  • Rolada z indyka z obsmażanymi ziemniakami, duszonym szpinakiem i sosem z zielonego pieprzu
  • Filet mintaja, risotto z cukinią i sosem cytrynowym

Trzecie danie ciepłe (jedno do wyboru)

  • Beef stroganoff z kluskami kładzionymi i natką pietruszki
  • Pierożki cielęce z masłem szałwiowym
  • Lasagne bolognese z pikantnym sosem pomidorowym

Czwarte danie ciepłe (jedno do wyboru)

  • Barszcz czerwony na domowym zakwasie z mięsnym pasztecikiem
  • Gęsta zupa gulaszowa z mięsem i warzywami
  • Żurek na zakwasie z jajkiem gotowanym

Sałatki ( dwie do wyboru )

  • Sałata cesar
  • Caprese z pomidorami i mozzarellą
  • Szpinak z grillowanymi warzywami i kaszą kus kus
  • Sałata dębowa z suszonymi pomidorami i prażonymi pestkami dyni
  • Polska sałatka jarzynowa

Przystawki wege (dwie do wyboru )

  • Jajka faszerowane ze szczypiorkiem
  • Carpaccio z czerwonego buraka, rukolą i pestkami słonecznika
  • Bliny ze śmietaną i czerwoną cebulą
  • Grillowana cukinia z serem pleśniowym

Przystawki rybne (dwie do wyboru )

  • Ryba po grecku
  • Śledź po kaszubsku
  • Pstrąg tęczowy w galarecie
  • Śledź marynowany w czarnym bzu

Przystawki mięsne (cztery do wyboru)

  • Szaszłyk drobiowy z sosem czosnkowym
  • Befsztyk tatarski
  • Roladka z tortilli nadziewana mięsem mielonym, sosem pomidorowym rukolą i parmezanem
  • Talerz wędlin
  • Mięsa pieczone : schab, karkówka, boczek
  • Pasztet z wątróbki drobiowej z musem malinowym i grzankami
  • Skrzydełka w panierce i sosem orientalnym
  • Befsztyk Tatarski z dodatkami
  • Paski z piersi kurczaka w cieście tempura

*Na życzenie nasz Szef Kuchni zmodyfikuje lub przygotuje ofertę wedle indywidualnych preferencji.